LJUBA in VALENTIN JUŽINČ, srce in duša našega turizma

Ljuba Južnič, dipl.inž.agronomije, vrtna oblikovalka, avtorica, geomantka, raziskovalka zavesti
Knjigi; Pod okriljem Kapucinke, Rože hrana za dušo, 21 Korakov v novo
21 Korakov v novo
Valentin Južnič, član Prifarskih muzikantov, soustanovitelj  in zdaj že najstarejši član Prifarskih muzikantov.  Prepoznamo ga po bisernici, najmanjšim instrumentom med tamburicami in po njegovemu posebnem baritonskem glasu ter ustanovitelj in dolgoletni župan občine Kostel, aktiven prirazvoju regije, vedno pripravljen pomagat in sprejet človeka v hišo.

Castellum d.o.o., Kostel je družinsko podjetje, ima že dolgoletno tradicijo poslovanja, od leta 2016 se  poleg inženiring storitev v gradbeništvu do svetovanja pri urejanju vrtov, ukvarjamo tudi s trajnostnim zelenim turizmom. Spoštujemo tradicijo in v stare hiše vnašamo našo novo energijo. Kostelske hiše prenavljamo po načelih trajnostne sonaravne gradnje in ponovne uporabe.

Vizija je, da se naši gosti pri nas počutite kot doma in da vam že sam prostor ponudi možnost za obnovitev energije in dobro počutje.

Pridete kot gosti, odidete kot prijatelji. Ostanete v naših srcih.

Hišni ljubljenci so pri nas dobrodošli

Tudi mi imamo naše ljubljenčke. Ne bodite presenečeni, ko vas bodo ob sprejemu glasno pozdravili naši psički Maks, Boba in Lili. Postali bodo pravi prijatelji in če boste vi želeli, se bodo igrali z vami, sicer se bodo vljudno umaknili. Na vrtu in terasi boste srečali tudi naše hišne mucke; Branko, Darko in vaški lepotec Božo, ter bela mucka Korina. Postavite jim mejo😊
Image title