ZAKLJUČENE SKUPINE

Celoten prostor Rožnega vrta pri Fari je primeren za izvedbe večdnevnih seminarjev, različnih delavnic, kot joga vadbe ali druženj v stilu »teambuildinga«. Na voljo so kapacitete za do 25 udeležencev.

Strmimo k še dodatnemu izboljšanju in razširitvi pokritih družabnih prostorov. Naša ideja je, da naša velika hiša, ki jo imenujemo Velikanka dobi vlogo seminarske hiše.

  • V dogovoru z vami lahko za vas pripravimo dodatne programe, kot večdnevne pakete z vodnikom, vključeno nastanitvijo za udeležence, organizacijo za prehrano in doživetja iz naše ponudbe.

  • Vsak paket zase je unikaten, ki ponudi posebno pustolovščino.

Pišite nam, da po vaših željah sestavimo ponudbo za skupno novo zgodbo

Pošlji

DALJŠA BIVANJA v sklopu projekta Kolpa connected

K obnovi hiše Velikanke smo pristopili v letu 2019 z namenom izvedbe umetniškega mednarodnega projekta Kolpa connected 2020, ki so nam ga začasno zaustavile globalne spremembe. Sedaj je hiša pripravljena na nove načine za izvedbo projekta Kolpa conncted. Išče se tudi nove finančne vire za izvajanje različnih umetniških projektov.

Za umetnike, pisatelje, slikarje ali glasbenike lahko dogovorimo tudi večmesečno bivanje. Za vas bomo pripravili posebno ponudbo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. Nudimo popuste do 30% + , ter druge ugodnosti. Pišite nam!


V zimi 2020/21 je pri nas šest mesecev gostoval Marnix van de Poll nizozemski umetnik, pianist iz Amsterdama.

V maju 2018 je v Podliparski hiši cel mesec gostovala svetovalka pri osebni rasti in pisateljica Ewa Z.

Image title
Image title
Image title